2020-09-22 123 views
本身之前約左朋友去試呢間慢煮工業,可惜後來因為疫情既關係所以一路都未能成事~恢復晚市堂食之後即刻再同朋友約時間黎試😃極黑安格斯牛魔王肉眼 - $188塊牛扒比我想像中大塊!慢煮過既牛扒真係特別淋😍😍切開塊扒個陣都唔使點用力👍🏻侍應話因為慢煮既關係,所以塊扒大約係7成熟,無得再自己揀幾多成熟。塊扒真係整得好好食😋爆谷雞肉芝士薄餅 - $88小弟平時都好中意食爆谷雞,不過放係pizza就真係有d少見😂估唔到都幾夾👍🏻d芝士好多,而且味道好濃😍美式搖搖海鮮盤 - $168由於小弟朋友唔係太食得辣,所以特登問下侍應會唔會好辣,侍應就提議醬汁分開上👍🏻雖然咁樣無左搖搖既意義,不過分開可以食到海鮮既原汁原味😋個醬汁係蒜辣卡真龍蝦汁~龍蝦味好濃烈,味道有d似辣既龍蝦湯😆睇落海鮮好似好細份,但食食下發現原來都幾多😂

極黑安格斯牛魔王肉眼
極黑安格斯牛魔王肉眼 - $188