2022-09-09 138 views
難得放假,梗係要約閨蜜出嚟,撐枱腳傾心事啦😊😊😊太子太子道西的 #慢煮工業 是一個不錯的選擇環境幽雅、格調舒適好適合同知己談天說地·Pork Rack 法式豬鞍 是閨蜜的至愛,用慢煮的方法來烹飪,可以保持肉質鮮嫩,連平時不愛吃豬肉的我,都覺得好味,用蒜蓉 +香草來調味,口感有層次,肉質彈牙👍·滿蜆肉蝴蝶意粉 係我的選擇真係‘滿蜆肉’的蝴蝶意粉啲蜆多到你估唔到,而且每隻蜆都又大又新鮮,再加以辣蘑菇汁來煮,鮮味更突出,同蝴蝶粉一齊煮又夾又惹味😍✨小食之選揀咗·黑松露巴馬臣芝士薯條 &·蝦子雞翼-黑松露巴馬臣芝士薯條厚切得嚟仲要炸得外脆內軟,再加上黑松露巴馬臣芝士,見到已經流晒口水🤤份量仲要驚人的多,成桶滿瀉-辣味蝦子雞翼(微辣)熱辣辣脆卜卜,肉質Juicy又香口,食完一隻又一隻,好食到停唔到口🤣·最後甜品-Mini Brownie With Ice Cream朱古力磚塊入邊有好多Mini Brownie & nuts 層次分明,好有咬口,配上雲呢拿雪糕🍦都好夾,而且唔會太甜~同閨蜜一杯Ice Mocha 一罐Sprite 簡簡單單就可以傾一餐🤣🤣🤣

難得放假,梗係要約閨蜜出嚟,撐枱腳傾心事啦😊😊😊
太子太子道西的 #慢煮工業 是一個不錯的選擇
環境幽雅、格調舒適好適合同知己談天說地
Pork Rack 法式豬鞍
✨小食之選
揀咗·黑松露巴馬臣芝士薯條 &
·蝦子雞翼
-黑松露巴馬臣芝士薯條
份量仲要驚人的多,成桶滿瀉
-辣味蝦子雞翼(微辣)
Mini Brownie With Ice Cream
·最後甜品