2021-08-10 554 views
星期日想係Cafe Hea下就黎到呢度😅木色同米色既裝潢其實幾Chill幾舒服🪵係旺角鬧市見到咁開揚既地方都唔錯☀️話需如此 食物方面尚有好大進步空間😅賣相不錯但係味道感覺只係啱啱合格(已經好Generous)⭐️ 煙三文魚菠菜忌廉汁闊條麵🍝三文魚同蔬菜嘅配搭十分清新🐟 可能係錯有錯着醬汁唔夠Creamy😅啱曬怕油膩既我 意粉口感太硬🌝⭐️ 懶人包 🍱一份非常Mediocre的All Day Breakfast 🌞 薯餅同煙肉可能現成貨的關係比較油🥓 麵包好乾無烘過🍞 比較不推⭐️ 鮮果忌廉日式鬆餅 🥞鬆餅不鬆軟 似快餐店出品🥲 賣相同口味都比較頹🍓至少水果可以多D比D誠意🫐⭐️ 懶人乳酪果碗 🍨味道酸酸甜甜當小食不錯🤗口感也比較豐富💕⭐️ 柚子蜜 🍊偏甜但幾解渴 柚子醬無撈勻沉曬係底🌚⭐️ 紅棗茶 🍵入口冇咁甜 比較感覺養生❤️
煙三文魚菠菜忌廉汁闊條麵

⭐️ 煙三文魚菠菜忌廉汁闊條麵🍝