2021-02-07
朋友既生日飯去左食佢最中意食既野 就係pizza!!🍕呢度既員工好好人🙈最搞笑佢會播生日歌 仲會比個塊焗pizza既板你拎住影相😂勁搞笑 尷尬到呢🥳最中意睇朋友尷尬樣😂Weekday lunch $128 包前菜同pizza💫呢度既pizza係正宗拿破崙風 外邊會較厚身同煙韌軟熟😍但料方面我覺得唔夠多 邊邊位好大範圍都係冇料🥺我覺得mother of pizza正d😋🙈前菜叫左beet salad🥗同roasted sweet corn🌽粟米都幾辣+鹹 中意beet salad多d😋🍕𝐒𝐨𝐩𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐚𝐭𝐚 𝐏𝐢𝐜𝐜𝐚𝐧𝐭𝐞🍅重口味之選 偏鹹😳係蕃茄🍅芝士🧀同辣肉腸 仲有d辣椒粒🌶️要挑走佢食 因為我第一啖唔為意食左 辣到飛起🥵🤯🍕𝐁𝐫𝐮𝐬𝐬𝐞𝐥𝐬 𝐒𝐩𝐫𝐨𝐮𝐭🥬呢個清新好多😌上面放滿BB椰菜 但同pizza唔夾 一拎起就跌晒出黎 痴唔實菜還菜pizza還pizza🥺同埋d菜就咁烘 會好乾同硬 d燶位仲會好苦😣但呢個既芝士味就好出好香🤤而且唔漏~🍮𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 $78好大舊🤣咖啡味濃得黎冇個種我唔中意既酸味👍🏻但我覺得冇蛋香味😖手指餅既份量都唔多 而且冇層次可言 好似食緊一pat冇味
Roasted sweet corn
Soppressata Piccante
🍕𝐒𝐨𝐩𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐚𝐭𝐚 𝐏𝐢𝐜𝐜𝐚𝐧𝐭𝐞🍅
Brussels Sprout
🍕𝐁𝐫𝐮𝐬𝐬𝐞𝐥𝐬 𝐒𝐩𝐫𝐨𝐮𝐭🥬
Tiramisu
好大舊🤣咖啡味濃得黎冇個種我唔中意既酸味👍🏻但我覺得冇蛋香味😖手指餅既份量都唔多 而且冇層次可言 好似食緊一pat冇味既cream咁🥺但見好多人推介...所以有少少失望😢