2022-08-31
呢度既食物就係牛扒同埋任食薯條🍟 另外仲有甜品同埋唔同既酒類飲品, 絕對減輕左揀食物既煩惱👍🏽 今次我地冇卜到位都等左差唔多一個鐘先有位, 不過好彩都坐到個靚位😎Meal Set ($398)核桃有機沙律🥗好豐富既沙律配埋個好開胃既沙律汁好開胃, 為任食薯條做好準備😂USDA Prime 頂級美國安格斯肉眼扒🐮可以揀唔同既熟度, 我地分別揀左Medium Rare, Medium, Well Done, 全部都會擺曬係一隻大碟度用每塊扒都會有個夾去分辨👍🏽 肉質好腍身一啲都唔韌再配埋個特製醬汁係幾正既😋薯條🍟幼薯條炸到超脆再加埋啲調味粉相當好食最重要係熱辣辣, 食完可以叫staff幫你再加就得嫁喇🤩甜品🍮($180 each)呢度既甜品唔會寫係個menu度, 所以當日甜品車上有咩係果度揀就嫁喇😉 我地去果晚大概有6款, 本身揀左黑森林同埋栗子甜圈, 不過因為上錯左一樣最尾佢地補返俾我地, 所以最後變左有3款甜品😂 最好食係黑森林, 蛋糕夠鬆軟, 雖然啲Cream都幾厚, 但係食落滑得黎又唔會漏😊 栗子甜圈都好濃栗子味又唔會太甜, ⺮而個士多啤梨撻就麻麻地喇🙃La Vache House
Meal Set ($398)
核桃有機沙律🥗
USDA Prime 頂級美國安格斯肉眼扒🐮
薯條🍟
甜品🍮($180 each)
La Vache House Wine($98/glass)
食扒當然要配返杯紅酒啦, 飲落好順口味道唔會澀口, 有啲驚喜既一杯😚
大家黎呢度慶生既話可以同餐廳講定, 佢地會係甜品寫上法文既祝福語, 同埋會播法文生日歌都幾有氣氛🤓 如果自己帶蛋糕既話會計返人頭$35位既切餅費, 後都送左每一杯帶少少檸檬味既shot俾我地🥂 呢個價錢食到高質既扒同埋服務都好好我覺得係度慶生都幾適合😉