2019-07-21 44 views
👸🏻今日姪女生日🎂佢話想食日式放題🍤朋友介紹我們去旺角食至尊滿屋😻至尊滿屋位於旺角瓊華中心7樓💖一出𨋢已經有好多人等緊入座💖首先嚟到就係刺身🍣每種刺身都好新鮮,三文魚和油甘魚好肥美🥰帶子和甜蝦超級鮮甜😋海膽手卷細細件唔會食完好飽👍🏻榴槤炸彈超好食😋外脆內軟,我一個人食咗10粒🤣蟹粥好鮮甜🦀咖喱蟹炒得好有風味🍣壽司種類有好多👍🏻樣樣都好精緻好味😋花膠勁大塊勁厚😻炆得好入味。蒜香牛柳粒和牛舌好juice,清酒煮蜆都整得唔錯😋香煎比目魚真係整得勁好食,煎得好香,比目魚勁滑👍🏻仲有泰式生蝦都好新鮮😻焗蠔好特別😋真係要讚吓佢地整嘅羊架,超級好食,煎得剛剛好又唔韌,真係勁正😻👍🏻鹽燒海蝦超級大隻又新鮮,又易脫殻,真係超級好食😻👍🏻呢到啲飲品都好高質素👍🏻食放題點少得食天婦羅炸蝦🍤新鮮即炸大大隻😻真係正到冇朋友🤤有好多種飲品任君選擇😍仲有啤酒任飲🍻真係好抵食💖還有好多甜品🍮生果🍉🍈真係包羅萬有😻最後每人可以攞一杯雪糕🍨有Mõvenpick,Dreyers,Häagen-Dazs可以揀😻將呢餐畫上完美嘅句號🥰呢到仲有梅酒比大家飲🍶認真細心💖食咁多嘢每位都係258元加一真係超級抵食😻最緊要係食材新鮮😋選

鹽燒海蝦超級大隻又新鮮,又易脫殻,真係超級好食😻👍🏻

呢到啲飲品都好高質素👍🏻

放題點少得食天婦羅炸蝦🍤新鮮即炸大大隻😻真係正到冇朋友🤤

有好多種飲品任君選擇😍仲有啤酒任飲🍻真係好抵食💖

還有好多甜品🍮生果🍉🍈真係包羅萬有😻

呢到仲有梅酒比大家飲🍶認真細心💖

食咁多嘢每位都係258元加一真係超級抵食😻最緊要係食材新鮮😋選擇種類超多🥰樣樣都好好食👍🏻真心推介比大家🥰

2019-07-13
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$260 (Dinner)
Celebration
Birthday