2020-11-26 522 views
平時都有過來呢度食午市set lunch, 抵食又新鮮。上星期生日就同家人來咗遙食生日飯,因為想食日本菜有事先打電話預訂新鮮刺身,師傅好好,可以幫你訂啲時令海鮮。首先叫咗啲小食,有雞泡魚乾,芥末魷魚,炸魷魚鬚,7點半前有Happy Hour, 即刻嗌咗杯沖繩生啤 $38 送小食,抵飲之後齊人就上咗一大盤刺身,用好大隻船上碟,好巨型好靚,影相呃Like岩哂! 有拖羅,三文魚,北寄貝,赤蝦,池魚王,仲有海膽!! 超正根著又order咗鰻魚卷,芒果炸蝦卷,牛油果軟殼蟹卷,啲芒果好甜一啲都唔酸,蝦同蟹都係脆嘅証明即叫即整之後又叫咗個鍋物,稻庭烏冬彈牙好味,連湯都飲埋。食完邊鍋物已經飽咗,本來仲想叫串燒,想一邊飲酒一邊食,不過都係放棄,留返下次再試總括來講,呢間餐廳食物新鮮,特別係刺身同壽司,而且價錢真心抵,所以都可以叫多幾樣食物試,而且店員都好nice,有講有笑,好cozy嘅感覺,所以就算係尖沙咀都會特登過來吃,價錢抵過係尖沙咀食好多。下次一定要試串燒

有事先打電話預訂新鮮刺身,師傅好好,可以幫你訂啲時令海鮮。

超正

之後又叫咗個鍋物,稻庭烏冬彈牙好味,連湯都飲埋。

總括來講,呢間餐廳食物新鮮,特別係刺身壽司,而且價錢真心抵,所以都可以叫多幾樣食物試,而且店員都好nice,有講有笑,好cozy嘅感覺,所以就算係尖沙咀都會特登過來吃,價錢抵過係尖沙咀食好多。下次一定要試串燒
Celebration
Birthday