2019-07-14 284 views
[ 誠意小店 | 尖沙咀隱世西餐廳🍷]最近都有幾多朋友問我,問慶祝有咩餐廳介紹🎂Budget唔太多的話,可以考慮下呢間餐廳💁🏻‍♀️環境同食物質素都算唔錯⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🔹慢煮36小時牛小排($268)有五小塊切好哂,可以睇到肉係好吸引既粉紅色🥩因為係慢煮,肉質真係超軟熟,外層就煎香過,真係幾正👍🏻旁邊配烤焗牛骨髓,我第一次食牛骨髓,口感好似啫喱又爽爽地口咁🙊下面係洋薏米,有咬口幾特別~-🔹海龍皇湯($268)非常濃郁,飲落好濃味😋上面有金鯛魚、魷魚、蝦、青口,貴就貴左啲海鮮🦐金鯛魚做得好好,肉嫩皮脆👍🏻不過份量好少,如果呢個價錢,不如叫多個main course💸-🔹蟹肉凱薩沙律($138)用原棵baby romaine🥬所以要用刀叉切黎食,醬汁撈好哂,麵包粒都幾多,蟹肉仲多🦀如果多啲醬汁會更好~-🔺環境幾好,適合靜靜的食餐飯💑-Menu:
[ 誠意小店 | 尖沙咀隱世西餐廳🍷]
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆
🔹慢煮36小時牛小排($268)
🔹海龍皇湯($268)
🔹蟹肉凱薩沙律($138)
🔺環境幾好,適合靜靜的食餐飯💑
Menu:
$400 (Dinner)