2023-11-17 32 views
同朋友慶生,緊係要食高質同埋有特色㗎喇,所以我超級推薦依一間餐廳,依間餐廳除咗有唔同種類嘅蠔之外,居然有勁少見嘅龍蝦刺身,亦都有辣嘅龍蝦湯,非常之有特色!首先講吓佢嘅蠔,佢有超過20種唔同嘅蠔,款款味道都唔同,如果唔識揀嘅話亦都可以問職員推介返。我哋今次就分別叫咗Gillardeau,Speciales de claire,Cocollos,Tarbouriech Oyster,Masses生蠔,味道由淡到濃,食落非常新鮮,簡直係味蕾嘅享受。同時我哋仲叫咗龍蝦刺身,帶子同埋赤貝,佢嘅龍蝦刺身超級爽口彈牙,一定要食!而其他都非常之新鮮,個老細仲講,佢哋啲海鮮係每日新鮮運嚟!蠔都係每星期運一次。而佢嘅龍蝦湯嘅龍蝦味好濃郁,而且有得揀辣,或者唔辣,非常之驚喜。龍蝦意粉亦都相當之唔錯,非常入味。如果想同朋友食好野嘅話,一定要試吓呢一間。

如果想同朋友食好野嘅話,一定要試吓呢一間。