今日同媽咪食生日飯🎊我哋點咗阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888,抵食之餘仲充滿驚喜,就好似一場小型嘅生日慶祝。🦞首先要講呢個罕有法國藍龍蝦。隻龍蝦大大隻,每位半只,已經足夠驚艷。肉質飽滿,鮮嫩可口,入口即化。食落口感受得到龍蝦肉清甜嘅湯鮮,絕對係一道值得分享嘅好菜。👍阿拉斯加長腳蟹🦀每人一件,肉多得黎又實在,非常豐富。每一啖都飽含蟹味,配上清蒸,鮮美滋味完全就係蟹肉嘅本體,絕對係食物享受😊仲有芝士櫻花蝦鮑魚🍤,夠新鮮夠彈牙,又濃郁香滑。加埋芝士,鮑魚味道更突出,絶對係美味。每一口都令人回味无窮,好似食到海洋嘅味道一樣。呢個就係令人愛唔釋口嘅原因😋。飯完唔可以忘記飲品呀。我哋選擇咗果汁🍹新鮮搾汁,仲有果肉,甘甜爽口。日式蟹皇龍蝦雜炊令人食指大動,係海鮮和火鍋後最好嘅收尾,每一口都能緊緊鎖住刺身嘅鮮味,實在令人大飽口福。呢間海鮮火鍋店,無論環境或者食物都做足咗功夫,清潔衛生,食得安心,啱晒我哋舉家聚餐,朋友、家人或者有咩重要嘅日子,都可以考慮嚟呢度慶祝🎉

Type of Meal
Lunch