2011-04-03
為朋友慶祝生日本來book左8點半,好彩8點去到都可以俾到位我地。5個人叫左1)矮瓜塔, 全名太長已經忘記, 賣相很好, 有矮瓜,蕃茄,芝士一層層的, 味道很好, 每樣野夾住一齊食都好match, 不過我地分黎食個陣就狼狽d, d 野散晒。2)Rids, 味道幾好, d 肉好淋, 不過佢唔係完條上台, 同埋無薯條伴碟, 如果有就更好啦。3)炸洋蔥圈同魷魚, 炸得岩岩好, 唔太厚粉, 如果大碟d就好啦。4)芝士忌廉汁蟹肉意粉, 好香芝士味, d 汁濃得黎又唔算好膩, 意粉可以任你轉天使麵, 長通粉, 蟹肉其實份量唔多, 完全唔起眼, 差d睇唔到。5)新奧爾良pizza, 呢個pizza, 無咩料, 得d風乾火腿同埋好似d磨菇既野, pizza 夠薄, 夠大, 但味道普遍。仲一人叫左一杯cocktail呢到環境都ok, 枱與枱之間都有幾大空間, 唔會好迫, 傾計最好,不過可能係食飯時間啦, d 野上得快, 收得快, 好似趕你走咁。朋友有優惠卷, 7折, 埋單$80x‧
本來book左8點半,好彩8點去到都可以俾到位我地。
5個人叫左
不過我地分黎食個陣就狼狽d, d 野散晒。
仲一人叫左一杯cocktail
朋友有優惠卷, 7折, 埋單$80x‧