2018-07-31 265 views
同fd慶祝生日,食親放題,元朗區通常都係x喜/大x喜。今次決定搵間新嘢試下。咁啱做緊生日優惠,今次啱啱好5個fds,生日嗰個可以半價😆 (當然唔會要生日嗰個俾啦🤣🤣,之後大家夾返請佢😂)入返正題先,我哋提早book位,當日唔洗等就可以直接入場喇。一開始就叫咗刺身,呢度d刺身值得一讚👍🏻👍🏻 全部都好新鮮,仲有我最愛嘅玉子!🤤🤤(好多放題都只有玉子壽司,好難得有淨玉子😆)另外,個人推介:鮑片,好鮮甜!好好味!😋😋之後叫咗炸物&天婦羅🍤,不過不失,夠乾身&脆,全部都唔錯,同平時出面食嘅差不多,都幾好食。燒物方面,蠔麻麻地,其他都不太特別。芝士燒蝦🦐幾好食,但略嫌芝士太多,有d蓋過蝦原本嘅鮮味。最後到甜品,除咗雪糕🍦喺出面任拎之外,每人可以揀一款特定甜品(當日係海鹽薄荷雪糕、牛奶雪糕&芋頭棉棉冰)。個人覺得呢d特定甜品伏伏地🙈🙈。海鹽薄荷嗰個有d似食緊鹹嘅牙膏🙈,牛奶嗰個就甜到漏,面嘅焦糖有d𤓓味🙄。都要食返出面雪櫃d雪糕好d~🤣🤣整體嚟講,埋單除返開,每人$273都算合理。整體水準都算唔錯,刺身好新鮮,值得推介!👍🏻👍🏻 炸物都好好味,一d都唔油膩。有機會都可以再一試~😉

刺身

炸物

燒物

雪糕

2018-07-22
$273 (Dinner)
Celebration
Birthday