2012-05-28
母親節, 度度都好多人, 母親大人想食自助餐, 好辛苦先book到呢間, 眼見又未食過, 就諗住一試!一入到去, 經過擺放食物o既地方, 咁細o既, 好似唔太多選擇咁. 入到坐低, 坐位還算寬敞, 唔會好迫, 未坐定就拿拿臨再出去睇清楚啦!生蠔唔係即要即開, 係佢開定幾隻, 你要就拎出黎, 放落一盤有2舊檸檬既水度揚2下, 再比你. 天丫, 到最後盤水我都唔知佢有冇換過.....d蠔好細隻, 仲有d沖唔淨o既殼碎, 感覺上真係麻麻地, 所以食左2隻就冇食lu~刺身都算新鮮, 但其他海鮮就麻麻地, 得蝦, 螺同青口, 兩老話螺同青口...咬唔郁., 好"um"喎熱食既選擇就唔算好多, 味道亦只算不過不失, 不過印度咖哩就好好味, 雞同牛肉都都恰到好處, 唔會"鞋", 配薄餅很好.甜品就幾多選擇, 細細件的, 可以試多幾款. 生果就麻麻地, 唔甜唔多汁.全晚至愛都可以算係movenpick 既雪糕, 一家大小都encore得最多就係呢一樣. 以依個價錢黎講, 我諗就真係未必會再黎一次.
一入到去, 經過擺放食物o既地方, 咁細o既, 好似唔太多選擇咁. 入到坐低, 坐位還算寬敞, 唔會好迫, 未坐定就拿拿臨再出去睇清楚啦! 生蠔唔係即要即開, 係佢開定幾隻, 你要就拎出黎, 放落一盤有2舊檸檬既水度揚2下, 再比你. 天丫, 到最後盤水我都唔知佢有冇換過.....
d蠔好細隻, 仲有d沖唔淨o既殼碎, 感覺上真係麻麻地, 所以食左2隻就冇食lu~ 刺身都算新鮮, 但其他海鮮就麻麻地, 得蝦, 螺同青口, 兩老話螺同青口...咬唔郁., 好"um"喎 熱食既選擇就唔算好多, 味道亦只算不過不失, 不過印度咖哩就好好味, 雞同牛肉都都恰到好處, 唔會"鞋", 配薄餅很好. 甜品就幾多選擇, 細細件的, 可以試多幾款. 生果就麻麻地, 唔甜唔多汁.
以依個價錢黎講, 我諗就真係未必會再黎一次.