2017-02-14
今次第二次去,大班朋友去嘅玩 boardgame 好地方!真係唔多cafe可以安排到張10人檯,又唔需要分開坐,又唔限時!意粉方面,我都係鐘意新出嗰個韓式辣卡邦尼多d,都幾辣,酸酸辣辣得黎同carbonara 個醬又好 match,不過食唔到辣個d記得叫小辣。炸雞排都唔錯, 好大塊,啖啖肉!其實今次黎嘅另一目的係為左慶祝生日會送嗰set rainbow shot,個staff攞完蛋糕出黎就會攞d shot glass 出黎放喺生日嗰個面前表演,一邊倒會一邊變色,好似變魔術咁,生日嗰位朋友超 surprise,影相又靚!味道方面應該係用vodka溝出黎,都唔算太重酒位,但味道杯杯唔同,唔係杯杯好味,tips:中間綠色橙色嗰幾杯似fruit punch/ vodka橙,本人覺得最好飲!留意雖然d staff 態度都ok 同有時會推薦玩boardgame 教我地玩,但佢地廚房真係好細,跟住又爆場,出餐真係比較慢,建議一坐低就落order,等得黎差唔多。總括而言,雖然款式唔多,賣相一般,但$100坐6個鐘,有得食有得玩有酒飲,真係好抵!
炸雞排都唔錯, 好大塊,啖啖肉! 其實今次黎嘅另一目的係為左慶祝生日會送嗰set rainbow shot,個staff攞完蛋糕出黎就會攞d shot glass 出黎放喺生日嗰個面前表演,一邊倒會一邊變色,好似變魔術咁,生日嗰位朋友超 surprise,影相又靚!味道方面應該係用vodka溝出黎,都唔算太重酒位,但味道杯杯唔同,唔係杯杯好味,tips:中間綠色橙色嗰幾杯似fruit punch/ vodka橙,本人覺得最好飲! 留意雖然d staff 態度都ok 同有時會推薦玩boardgame 教我地玩,但佢地廚房真係好細,跟住又爆場,出餐真係比較慢,建議一坐低就落order,等得黎差唔多。