2013-10-30
買左團購~~大約5:30開始食到7:30左右緊係唔止叫左咁少!不過之後掛住食冇影~~團購話可以食到多地美食呀嘛, 咪試下E間~~我唔食生野, 男朋友食, 佢叫左魚生, 我問佢點XD佢話OK GE, 不過大塊左D, 唔係咁好男朋友想食2塊, 佢就黎4,5塊, 之後佢同我講:我想食2塊咋/_\我寫左2塊咋嘛, 佢比咁多我食唔落T^T平時去食文題, 通常D魚生都黎得好少架嘛~我都唔知今次大塊又黎多左係好定唔好LU XDDDDD平時放題D野食都有好耐冇黎GE問題, 咁E間都一定有GE, 不過我覺得整體上可接受~有一碟野超鹹!!!我同男朋友已經努力想KO佢, 不過真係鹹到....食完腎虧=_+之後叫人收走佢~_~有D菜(芥蘭? OK GE, 不過硬左少少, 未夠腍男朋友有叫人參湯, 佢叫左2次, 話幾好飲不過我少飲>_<覺得人參湯太濃味, 我就唔得啦>_<雖然有時有D野好耐都未黎, 不過有個呀姐好好人, 態度好好咁幫你跟, 值得一讚(比個呀姐ge)d枱都係細左少少...有d窄>_<D甜品細細件, 唔會好滯, 有D都幾好食臨截單先我地先叫雪糕, 可
團購話可以食到多地美食呀嘛, 咪試下E間~~
我唔食生野, 男朋友食,
佢叫左魚生, 我問佢點XD
佢話OK GE, 不過大塊左D, 唔係咁好
平時去食文題, 通常D魚生都黎得好少架嘛~
我都唔知今次大塊又黎多左係好定唔好LU XDDDDD
有一碟野超鹹!!!
有D菜(芥蘭? OK GE, 不過硬左少少, 未夠腍
男朋友有叫人參湯, 佢叫左2次, 話幾好飲
不過我少飲>_<覺得人參湯太濃味, 我就唔得啦>_<
d枱都係細左少少...有d窄>_< D 甜品細細件, 唔會好滯, 有D都幾好食
臨截單先我地先叫雪糕,
可惜太快到(又唔見佢上其他野食上得咁快XD)
我食完D野之後雪糕已經溶溶地 SOSAD
BTW, 我同男朋友最後都食到好飽, 兩個人捧住個肚走XDDDD
有左BB咁XDDDDD
Other Info. :