2014-12-27 746 views
聖誕節,因為太遲出門,原本想食的餐廳已經full booking,只好去其他地方覓食。朋友覺得聖誕應該要食啲西式啲既野,我就突然諗到Euro go go,反正未食過,一試無妨。來到門口都幾多人排隊,等左差唔多半個鐘先有位,無辦法,聖誕節,度度都多人。價錢都唔係特別平,不過我地原本想食果間更加貴 打算聖誕,豪一次我地見個意粉好似好細咁,我又想食pizza,就每人叫左一個意粉、半個pizza,同一杯凍朱古力。買野食既時候,收銀好似覺得我地兩個好大食咁,望我地既眼神有啲怪哈哈,可能係錯覺。約莫20分鐘野食就到齊了,熱辣辣,都幾香。我地兩個都係叫卡邦尼意粉,而pizza,我叫左夏威夷,佢叫左煙肉蘑菇。我覺得個意粉唔係幾夠芝士味,但上面的火腿、煙肉碎鹹鹹地,撈埋食幾好食。Pizza我就覺得芝士太少,而且批邊都幾乾下,小小硬有啲難咬。朋友就覺得佢個pizza好好味。原本以為個意粉咁細一定唔夠飽,點知食食下又幾”濟“可能因為一路飲朱古力,杯朱古力都幾”漏“ 結果剩低4件pizza,想打包,問侍應拎個盒,佢就問我地係咪要拎走,仲幫我地包埋服務態度幾好 杯朱古力真係好漏,拎住飲,飲左成晚。總括尼講
價錢都唔係特別平,不過我地原本想食果間更加貴
打算聖誕,豪一次
約莫20分鐘野食就到齊了,熱辣辣,都幾香。
朋友就覺得佢個pizza好好味。
原本以為個意粉咁細一定唔夠飽,點知食食下又幾”濟“
可能因為一路飲朱古力,杯朱古力都幾”漏“

服務態度幾好

杯朱古力真係好漏,拎住飲,飲左成晚。
總括尼講呢度係幾好食,不過意粉唔係特別抵食
但係環境幾靚
下次同朋友應該會叫地小食,唔會叫兩份主食哈哈
Other Info. : 個人唔係幾中意用即棄餐具
2014-12-25
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$114 (Dinner)
Celebration
Christmas