2017-04-23
見到facebook 呢間餐廳post 左張靚靚旦包飯想,決定同男朋友試下新野。其實平時食開一間西餐響九龍城 ,質素好好架!不過成日食間唔中都想嘗試發掘一啲新既有質素餐廳!點知就出左事搞到以後都唔敢試新野揸車到門口先發現原來之前都黎過食tea!嗰陣都覺得麻麻地,地方又細又迫,格局好奇怪!不過今次仲衰,餐廳前半part竟然賣衫,我真係完全接受唔到一個熱廚房就算你嘅抽油煙功夫做得幾好佢始終都會有啲油煙味,點會有可能可以同啲衫共存?🤔🤔去到都要食架啦只係奢望佢啲食物質素可以好啲!結論係唔會再有下一次囉叫咗一個set 係鱈魚意粉另外加一份羊架!羊架可以完全唔熱,淨係個薯條正常少少. 收我$198!鱈魚意粉雖然塊鱈魚好大塊,可惜極為普通。啲意粉仲衰,我自問都煮得好食過佢,求其煮熟啲意粉再撈啲茄醬!失敗!送既甜點係一球冰死左既綠茶雪糕!我想問佢哋我應該等到幾時先可以食呢? 成餐飯成四百幾蚊!OMG 最攪笑係埋完單有個小學生抽獎環節,一個求其到爆既抽獎箱,入面有啲扭蛋殻,殻入面有張寫左野既紙仔,求其到不行!我抽到既係下次黎幫襯可以送一客薯條!🤦🏻♀️🤦🏻♀️真心想講多謝晒不過一定用唔著!
成餐飯成四百幾蚊!OMG
🤦🏻♀️🤦🏻♀️真心想講多謝晒不過一定用唔著!