2024-01-22
千萬不要去這間餐廳慶祝生日或者什麼紀念日。餐廳門外已寫明不準攝影及錄影。(不明白點解咁多人仲影到呢間餐廳食物照,所以這篇食評唯一張相片就係走出餐廳後拍的收據。 本來諗住同親人慶祝生日拎著蛋糕入了南蓮園池已被保安叫停, 話園內不可飲食 呢樣都明白。入到餐廳, 諗任雪個蛋糕, 職員講入面唔可以食蛋糕,因為你個蛋糕可能有蛋。 咁諗住借雪櫃雪下, 又話唔得。 但可以擺在冷氣位下吹(職員其實有講可以拎個蛋糕出來影相。 我心諗你貼哂告示在門外, 不準拍照, 我蛋糕又唔食得,到時我拎出黎影, 又話我,貪過癮咩) 如果你要帶嬰兒來食飯, 你都要考慮清楚。餐廳有張紙 寫明 除咗奶粉之外,所有外來食品都唔可以食。 所以嬰兒糊仔, 餅呀,你都唔好諗住拎俾bb食。 食物方面, 茶係普洱,好飲的。 菠蘿咕嚕麥纖 口感比較特別。腰果桃膠露, 腰果味完全唔特出. 細細碗,價錢仲要72元。價錢方面偏貴。 一個8人套餐$3288. 仲要無糖水,所以我地無叫。 散叫較化算。 晚餐只有一個半小時用膳。由於九點鐘就要關門 ,八點半要埋單, 八點九開始收你張枱啲嘢及關冷氣,要趕客了呢個價錢, 呢個服務質素, 你地諗諗啦。
晚餐只有一個半小時用膳。由於九點鐘就要關門