2007-05-18 16 views
N年前去過一次, 已不太記得好唔好食, 昨晚諗唔到去邊到食, 它由於我未到, 叫老公搵, 佢就去了這間.去到見到有二人餐, 但老公已order了天婦羅定食, 所以我叫了銀雪魚定食. order了唔夠1分鐘麵豉湯就來了, 心想其他東西應不會太耐, 但等呀等, 差不多半個鐘, 我老公的set才來. 10分鐘後我個set就來.當時都唔係好多人, 唔知點解都要等咁耐. 講返味道, 其實唔太差, 天婦羅有3隻蝦, 味道好, 唔太油, 尤其是茄子, 食落口唔會成口油. 我個銀雪魚味道可以, 但第一次食到係由3小件魚做成一碟, 好似賣淨咁, 而且其中一件是有很多骨並"突"了出來, 賣相不討好. 每個set要$98, 只有一碗飯, 湯及main dish, 我覺得唔抵食. 應該唔會再去.