2017-09-05 1100 views
經雜誌介紹 膽粗粗過左黎試 雖然舖頭細 要開枱坐出面 但都幾有feel呀老闆驚我地熱 好貼心咁準備定風扇比我地 三個人叫左六樣野食 紐約漢堡 芝加哥漢堡 炒蝦球 黑松露薯條 腸拼盆 蒜香橄欖油炒意粉 因為只有老闆一個人煮 所以絕對需要時間 一邊食一邊吹水 時間都過得快 兩個漢堡都好味 好有分量 旁邊有栗米片 仲有牛油果醬 酸酸甜甜幾醒胃 又可以消滯 幾細心喎球蝦好彈牙 配搭埋汁醬好好食 意粉無任何餸 但好香蒜味 意粉有趙頭 好食老闆幾好人 幾親民 感覺除左做生意一買一賣之外 仲會好貼心 無論野食啦環境啦 都會配合我地既需要 食完會過黎吹兩句問下意見 支持小店
老闆驚我地熱 好貼心咁準備定風扇比我地

2017-09-04