2012-04-03
今日閒來無聊,難得近近地係元朗有間放題,就試下呢間朋友既朋友介紹,都算新既西日式餐廳-緣聚好彩有訂位,因為其實舖頭唔算大,更好彩既係今日並唔係假日,所以雖然晏就先訂位,但一樣ok~預早1日訂位會有九折,估唔到即日訂位都比個95折我地,雖然要收加一,但都叫做有d優惠丫我地本來book左7:30p.m.,但因為交通關係,我地去到都接近8:00p.m.好彩有打去叫佢地hold枱,事關去到都見到幾full下~1坐低就有個侍應好詳細咁話我地知枱號、用餐時間、last order時間、浪費食物會罰錢...等~整體來講每個侍應都尚算親切、有d笑容~除左拉麵、飯、要加錢既食物外,我地咩都試下咁~刺身-推介:甜蝦、鱆紅魚、雕魚..其他的:赤貝有小小腥、吞拿魚切到有d似吞拿魚碎、八爪魚咸左小小sushi-推介:北寄貝、帶子..其他的:牡丹蝦其實係天使蝦、海膽三文魚手卷..海膽&三文魚既份量真係好小炸物-每樣都係即炸..上到枱到仲係熱滕滕..仲好食覺得係海鮮卷甜品-木槺布丁好正,芒果布丁賣晒無得試><另外仲有幾款cheese cake,不過太飽了,下次再試整體來講,以呢個價錢食到1個質素算係
好彩有打去叫佢地hold枱,事關去到都見到幾full下~
整體來講每個侍應都尚算親切、有d笑容~
除左拉麵、飯、要加錢既食物外,我地咩都試下咁~ 刺身-推介:甜蝦、鱆紅魚、雕魚..其他的:赤貝有小小腥、吞拿魚切到有d似吞拿魚碎、八爪魚咸左小小
整體來講,以呢個價錢食到1個質素算係中上既放題..就算唔係物超所價,都絕對值回票價^^