2018-10-31
懶人燒烤新體驗,一個字: 正~牛肩胛墨魚丸真心正,雞翼烹調需時但最有驚喜,菇類食材不宜燒太耐否則會太乾~從打電話訂位到 inbox到當日入座店方都無態度差,甚至談得上服務好, 友人未到我本來希望推遲入座時間因為限時2.5小時, 店方翻查紀錄後主動話我知我張枱之後無booking, 所以我可以先入座食住等已經讓我覺得好窩心了<3_ 店員亦有詳細講解自助燒烤爐的操作方法, 唔係擺低一個MANUAL就算~ 店方沒有質疑顧客食量- 我們一行三人都食左百幾串, 店方見我地食物架空空如也都問我地要唔要加單>P< 值得一讚係清潔衛生方面, 傳統燒烤店都有一種揮之不去的油膩感,不論地板桌面食具等等地方。這店可是零油膩感=O= 後來發現每枱結帳後店方都用清潔劑抹桌面和器具!!不是普通一布走天涯!!!!值得加許