2023-05-28
呢間係鬧市中好出名的燒烤店,位於旺角廣華街,油麻地地鐵站A2出口,地理位置都好方便,夠曬易搵!主打的就係唔洗自己燒,放上去就會自轉,啱曬一班懶鬼去!今次同朋友決定去見識下呢間大名鼎鼎的店,一入到去店員即刻安排座位比我同朋友,夠曬細心,仲推介左我同朋友必食的M6和牛牛柳!每張枱都會有一部識得自轉的燒烤爐,店員係我地坐低的時候就會幫我地Set好爐溫,唔洗我地再自己去調較溫度,夠曬貼心!另外隔離會見到有好多唔同的調味料,啱曬鍾意唔同口味的朋友仔!呢個放題係120分鐘任食,Menu好清楚咁有曬唔同嘅細標題,牛豬海鮮雞,甜菜腸羊咩都有曬。最正就係可以無限咁食M6和牛牛柳,食落質素好好,完全唔覺得價錢咁平仲可以任食。另外豬都有好多款式,分別有豬肉眼,豬五花等等。個人嚟講比較鍾意食豬五花,油脂分佈平均,食落又唔會覺得好肥。另外食左咁多肉類,當然少不了嘅就係菜,有好多蔬菜,我就叫左翠玉瓜,燒完都唔會覺得好乾身!最後野飲方面有好多種類,都係120分鐘任飲!推薦指數: 8/10🔥
主打的就係唔洗自己燒,放上去就會自轉,啱曬一班懶鬼去!
推薦指數: 8/10🔥