2021-06-20
又想燒野食又怕熱?又想燒野食又怕落雨?又想燒野食又覺得好遠?又想燒野食又嫌買野麻煩?✨我朋友知我咁懶,就介紹左呢間會自己轉住自己燒既餐廳比我。鋪頭面積唔大,建議大家都係提前book位,餐廳大部分都係卡位,闊落又坐得舒服。入到去又唔會覺得好大味或者污煙漳氣。✨一個價錢任燒任飲,食完仲有杯Häagen-Dazs雪糕添😋😋✨入到去坐低,店員就會教點用個自助燒烤爐,所有食物都已經整理好而且細細件串好晒,方便快熟。按個人食量於點菜紙上點單就得,另外仲有一張好貼心嘅食物烹調時間參考表,方便一d煮食白紙😆😆上菜速度好快,亦都冇出現漏單情況👍🏻👍🏻✨每一張枱都放有多款醬汁同調味料,可以按個人口味選擇😋😋以下係我比較推介款式:✨🎈荷蘭豬五花燒完都好juicy, 配甜甜地既燒汁一流😋✨🎈美國牛肋腩有油又有咬口,簡單配胡椒鹽已經好好味😋✨🎈燒菠蘿淨係食肉一定會膩,中間食下酸酸甜甜既菠蘿都好爽😆✨🎈雞翼冇得解,燒雞翼,我自細鍾意食🤣🤣🤣✨🎈棉花糖BBQ必備🤣🤣✨有得玩又有得食,同朋友傾吓偈時間好快過😆食到最尾我地仲好低能咁數下食左幾多枝籤🤭🤭🤭✨#YummyLifeKat
又想燒野食又怕落雨?
又想燒野食又覺得好遠?
又想燒野食又嫌買野麻煩?
🎈荷蘭豬五花
燒完都好juicy, 配甜甜地既燒汁一流😋
🎈美國牛肋腩
有油又有咬口,簡單配胡椒鹽已經好好味😋
🎈燒菠蘿
淨係食肉一定會膩,中間食下酸酸甜甜既菠蘿都好爽😆
🎈雞翼
冇得解,燒雞翼,我自細鍾意食🤣🤣🤣
🎈棉花糖
BBQ必備🤣🤣