2021-03-21 368 views
行街成日見到油麻地分店好多人排隊,呢日午餐時間經過寶琳,特登去試吓,寶琳分店唔使排隊,座位亦多,坐得都舒服,枱上醬料齊全🤓❣️吉列炸蝦雞扒定食配飯及野菜豚肉湯$65有兩隻大嘅吉列炸蝦🍤同埋一大塊炸雞扒,炸蝦粉漿略嫌過厚,蝦肉比較少,而炸雞扒都保持到有肉汁,套餐本身配有沙律醬,枱上亦都有點炸物嘅豬扒醬,味道ok,炸物底下有一大堆椰菜絲,可以加上芝麻醬撈嚟食解膩;野菜豚肉湯冇咩特別😶❣️吉列炸蝦雞扒定食轉配讚岐烏冬$65+$3另一個套餐轉左讚岐烏冬,烏冬彈牙,湯底係鰹魚味,份量都算多👍🏻 +$9 椰果荔枝茶 +$9巨峰乳酸特飲兩款嘢飲比較推介椰果荔枝茶,荔枝味突出,而且有椰果,反而巨峰乳酸特飲味道有啲假🤪🏦是次消費總額 $166.1(人均消費$83) 🍴須加一服務費好味度:7.5(10分滿分)如果一個人食一份餐感覺都會非常膩,所以細食嘅朋友都係叫唔同餐同人分嚟食比較好😂,餐廳有個滑蛋鰻魚定食好似都唔錯,下次有機會試吓🤡

吉列炸蝦雞扒定食配飯及野菜豚肉湯
❣️吉列炸蝦雞扒定食配飯及野菜豚肉湯$65

吉列炸蝦雞扒定食轉配讚岐烏冬
❣️吉列炸蝦雞扒定食轉配讚岐烏冬$65+$3
+$9 椰果荔枝茶
+$9巨峰乳酸特飲

🏦是次消費總額 $166.1(人均消費$83)
🍴須加一服務費

好味度:7.5(10分滿分)
2021-01-21
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$83 (Lunch)