2024-11-23 213 views
今日去左間隱世西餐廳,呢間餐廳係浸會大學入面,雖然位置唔方便,但有日碌IG見到佢做緊優惠,就即刻book左今晚去試下!我地叫左幾款菜式,每一道都好有特色。首先係酥炸雞翼配明太子蛋黃醬,外皮脆口,內裏多汁,加埋明太子蛋黃醬,味道一流。🍗😍 接住係明太子帶子意粉,帶子鮮甜,配埋意粉同明太子醬,真係不得了!鐘意食明太子既朋友唔好錯過啦!🤤🍝慢煮48小時美國頂級牛小排,肉質非常嫩滑,入口即溶,味道濃郁,完全體現出牛肉嘅原汁原味。🥩😋 最後嚟個甜品,有烏龍茶奶凍同伯爵茶奶凍,兩款都茶香撲鼻,奶凍口感滑溜,非常滿足。🍮🫖總括嚟講,呢間西餐廳雖然位置唔方便,但係食物質素高,環境舒適,係一個值得推薦嘅地方!👍

2024-11-23
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)