2024-07-03 1364 views
好耐冇食過韓燒,咁岩今日放假,男朋友話想食反之前成日都去食果間韓燒 叫🙌🏻喜來稀肉🙌🏻去到發現依家九點後做緊八八折😍😍好抵食👍🏻👍🏻因為呢間燒肉係散嗌 平時唔做折覺得啲質素唔錯,間中過嚟都可以試吓。不過個價錢可能就中上😂如果要食到飽嘅話我叫咗我最愛嘅牛五花肉 ❤️❤️❤️❤️❤️呢個真係必嗌,佢嘅牛五花肉係用咗啲梨汁去醃製甜甜地點埋佢個燒肉辣醬真係一流😍😍同埋如果食到尾段嘅時候仲可以加塊生菜一齊食解下油膩,10分清爽🤓辣韓豚五花肉❤️❤️❤️❤️❤️ 呢個都係必嗌 佢呢個加咗韓式辣醬醃製 所以個五花肉燒完之後完全唔使點任何醬汁已經好夠味 佢係少少辣辣地再加少少甜味 完全俘虜我的心🤓再加埋蟹籽紫菜飯團一齊食勁正😍講起又想食真雪花牛肉 ❤️❤️❤️❤️ 佢呢個牛味好濃 而且佢啲牛肉靚到你唔使點汁都好好食 但係佢又未至於好似和牛咁入口即溶 話佢係有咬口嘅牛肉👍🏻 不過之前食嗰份量可能冇咁少 可能嚟貨貴咗 因為佢比起其他牛肉價錢貴啲 所以性價比可能冇咁高 但係佢係好食嘅🫶🏻呢間店疫情之前都幫襯咗好多年,因為之前成日都食開佢哋既套餐,有一隻牛嘅拼盤唔使煩佢哋幫我哋揀好啲牛。但係有個好處就係唔係隻隻牛肉都好食😂後尾發現散叫好

呢間店疫情之前都幫襯咗好多年,因為之前成日都食開佢哋既套餐,有一隻牛嘅拼盤唔使煩佢哋幫我哋揀好啲牛。但係有個好處就係唔係隻隻牛肉都好食😂後尾發現散叫好似好啲,因為可以食自己覺得好食嘅部位🤓總括嚟講我都覺得值得一試👍🏻不過唔知佢個優惠做到幾時,如果有折嚟講真係好抵食,而且佢啲小菜係任食㗎🤓啱晒鍾意食泡菜酸蘿蔔嘅朋友❤️

五個心心為最高分
喜來稀肉 (瓊華中心) (旺角)
旺角彌敦道628號瓊華中心7樓
  • 牛五花