2017-10-28
Happy Friday係要對自己好D, 先由食個好lunch開始。 之前都黎過呢度Happy hour, 食野都係第一次。 Lunch set由 $148 起, 有例湯,main course, 同甜頭, 飲品要加錢。 3個人分別叫左, 雞set (似海南雞飯), 蝦set (蝦粉絲煲) 同羅漢齋set. 個疑似海南雞飯,係黃薑飯,再加雞, 味道好好, 再加埋佢d醬汁,可以encore. 粉絲蝦煲同個羅漢齋就鹹左少少。我地再叫左個"李滷味" share, 其實就係八爪魚,豬耳,鴨腎 ($88), 係有d貴,但食得出人女材質素高,味道亦都調較到位。最後加錢飲左杯 "黑牛", 杯野好old school, 可惜唔係落雪糕。整體來說,坐位舒適,可以傾下計,價錢都算合理。可以再來。
整體來說,坐位舒適,可以傾下計,價錢都算合理。可以再來。