2022-04-24
西營盤懷舊平價手工點心 睇完MM既片 路過去左試吓 環境好懷舊 點心價格唔貴 蝦餃燒賣都係$19 就試吓你哋.呢日見到店內都滿座 所以叫外賣⭐️鮮蝦餃$19 4粒👍🏻蝦餃皮幾Q彈 蝦仁都彈牙 好抵食.⭐️蟹王燒賣$19 4粒🤔燒賣幾皮薄 👎🏻但調味怪怪地 唔識形容👎🏻肉質我都唔鍾意 少少霉 個人唔太鍾意.整體評價👌🏻啦 自家製 手工點心黎講 真心幾平如果下次路過 應該會狂點蝦餃蝦餃蝦餃.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_西營盤.#叁去壹點心粉麵飯 (西環)地址:西環西營盤薄扶林道11號.⭐️評分:味道:3/5環境:-/5服務:-/5抵食:3/5.‼️想睇更多資訊‼️ig/youtube/mewe: hkfunfoodrecord‼️fb:funfunfoodrecord.#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #香港美食 #西營盤美食 #
呢日見到店內都滿座 所以叫外賣
整體評價👌🏻啦 自家製 手工點心黎講 真心幾平
如果下次路過 應該會狂點蝦餃蝦餃蝦餃
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_西營盤
#叁去壹點心粉麵飯 (西環)
地址:西環西營盤薄扶林道11號
⭐️評分:
味道:3/5
環境:-/5
服務:-/5
抵食:3/5
‼️想睇更多資訊
‼️fb:funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #香港美食 #西營盤美食 #點心 #蝦餃 #燒賣