2010-06-28
之前看雜誌介紹過這間 , SEARCH 後見幾吸引~ Double N 就來試下LA ~ 花生西多士現在好多地方的西多士又樣衰又吾好食, 好食的西多士真是不易找了這裡的西多士都有幾款可以選擇 , 最後我們就選了 " 花生西多士 "金黃色的外層 ~ >﹏< 好吸引 整體說, 都覺得是一份好味的西多士, 不過如果可以再多一點花生醬就更好了!! 加央多士這裡有三種加央多士可選擇 ~ 叫常餐時, 多口問阿姐一句 : 件多士可吾可以轉加央多士呀?阿姐 : 如果吾係咁多客都可以幫你整細N : 哦.....咁...? 阿姐 : 一係你們兩份都轉埋啦, 咁師傅未就咁整一份加央多士咁囉Double N : 哦, 好呀!!! 謝謝整過過程, 阿姐都好有善地答應了我們的要求 ~ 真是太好 !!! 多士弄得用心不會好像外面一些茶餐廳咁只是見得一小部份淡淡的啡啡地色真是一件真真正正的多士 !! 奄列蛋不過乾乾咁, 還有蛋汁在內呀!! GOOD ~~~ 不過火腿就小左一點 ~~ HAHA~ 加央多士第一次食 ~~ 甜甜咁, 又不會甜到覺得膩 出前一丁在外食一碗好味的出前一丁也不易呢~~但
花生西多士
金黃色的外層 ~ >﹏< 好吸引
整體說, 都覺得是一份好味的西多士,
不過如果可以再多一點花生醬就更好了!!
加央多士
這裡有三種加央多士可選擇 ~
阿姐 : 如果吾係咁多客都可以幫你整
細N : 哦.....咁...?
Double N : 哦, 好呀!!! 謝謝
多士弄得用心
不會好像外面一些茶餐廳咁只是見得一小部份淡淡的啡啡地色
真是一件真真正正的多士 !!
奄列蛋
不過乾乾咁, 還有蛋汁在內呀!! GOOD ~~~
不過火腿就小左一點 ~~ HAHA~
加央多士
第一次食 ~~ 甜甜咁, 又不會甜到覺得膩
出前一丁
在外食一碗好味的出前一丁也不易呢~~
但這兒的出前一丁真是抵加錢轉!!
湯底不會太咸, 又不會太淡, 適中~
出前一丁又不會好硬未熟咁 ; 又不會好似煮過頭, 軟弛弛咁
有機會一定再來食呀 !! 呵呵 ~