2010-03-07 23 views
多謝<開飯喇>送的<大兵小將>戲飛, 到了太古城中心看未看前, 先食個靚飯, 一心想吃個快的, 難得見到千両 Sen-ryo不用排隊又有迴轉位入內, 人不多, 快快手手解決左我地既晚飯就去睇戲喇!!!上次食的時候, 已是2年前了! elements排隊的人很多, 今次都係人少少先黎咋!叫了火灸三文魚腩, 不錯呢, 但再熱一點燶一點就更好!再叫了甜旦, 真的很好吃, 不會過甜, 但又是再熱一點會更好!三色丼, 真的不錯, 蟹肉都夠多, 而魚子都有20粒左右! 飯柔軟度都剛好!火灸"糸高"縿是最好吃的一碟, 連叫了兩輪!其實的魚都不錯, 勝在新鮮美味!甜蝦刺身更是名物, 甜爽得很! 一點污染都沒有呢!二人餐吃了十碟, 埋單要價400多, 真的有點貴, 但真係物有所值就是真的!
多謝<開飯喇>送的<大兵小將>戲飛, 到了太古城中心看
入內, 人不多, 快快手手解決左我地既晚飯就去睇戲喇!!!

叫了火灸三文魚腩, 不錯呢, 但再熱一點燶一點就更好!
火灸"糸高"縿是最好吃的一碟, 連叫了兩輪!
其實的魚都不錯, 勝在新鮮美味!
甜蝦刺身更是名物, 甜爽得很! 一點污染都沒有呢!

2010-03-04
$200 (Dinner)