2024-03-27
難得收早就約定朋友食飯行街,咁岩就撞正「牛一」做反老換童優惠!只要6點前入座揀選100分鐘嘅套餐就可以用小童嘅價錢享用套餐啦!超級抵食呀!優惠仲去到4月11,真係要趁優惠食多幾餐先😆🥩N2 嚴選牛五品 小童$148呢個套餐主打兩款牛,分別特選級殼飼牛肉及牛五花,個人較喜歡食特選級殼飼牛肉,薄切有牛味,唔會’鞋‘口,牛五花油脂較多,有厚度同咬口,另外仲有豬同雞可以選擇。對牛本身冇太高要求嘅揀選呢個套餐都已經足夠😌🍽️自助區有40多款鍋物配料及熟食,當日熟食有咖喱和牛 🍛,味道超香!配飯一流!另外仲有熱豆腐花!黃糖可以隨心落幾多就幾多🤩口感夠滑,好有驚喜👍🏼至於物配方面就超貼合我個人口味啦!淨係菇類都好多款!仲有我最愛嘅年糕、豬皮同鴨血!菜類敢係比我想像中敢多健康選擇👍🏼食返啲健康嘅菜都等自己罪惡感冇咁大🤣🍧甜品雖然甜品嚟講選擇唔算太多,但單單幾樣已經中重我好心😍泡芙同乳酪雪糕真係世一!🍸飲品飲品嘅款式有新意,但估唔到呢個價錢仲可以飲到啤酒同清酒!仲有細小嘅清酒杯,可愛又別緻🥰
🥩N2 嚴選牛五品 小童$148
🍽️自助區