2018-10-28 38 views
同BB睇完戲返到大埔覺得有d肚餓又未夠鐘食晚飯,遠處見到有隻沙皮狗發緊光,似乎有得食!泊架車埋去睇吓,原來係特色熱狗,只供外賣,店員熱情介紹,叫即製大約幾分鐘就有得食!BB揀咗招牌熱狗 BullDog $50, 因為佢比較鍾意重量級,食多啲肉!除咗有條霹靂大肉腸之外,仲有招牌辣肉醬,牛肉味香濃。而且賣相都好花心思,仲有秘製芝士同埋自家製醬汁,粟米脆片可以 dip 住黎你食囉!而我就要左個日式鰻魚 crossover 熱狗 $48,我真係好喜歡個日式風味醬,仲有鰻魚真係肉嫩多汁,木魚花、鰻魚汁、仲有日式蛋黃醬、同埋紫菜絲⋯ 大阪風味湧出來!好有創意又好味道!我哋仲追加左套餐小食,有特色嘅番薯條同埋芝士條,細份就可以試足兩款唔同嘅味道啦!再要多兩罐冰涼透心嘅可樂,成件事感覺好 American 呀!下次經過再試吓其他口味先!

TakeAway
$60 (Tea)
  • 日式鰻魚
  • 招牌熱狗