2019-06-02 88 views
打邊爐食雞煲係一年四季都咁鐘意做既事!首先,呢度地方乾淨闊落,坐得好舒適,係一大班朋友相聚吹水既好地方!入座後,你係唔需要諗叫咩食架!所有野已經安排好!!只係需要同店員講你要咩辣同飲咩就ok啦!呢度打邊爐必備的汽水和五花茶亦設任飲,不過想飲啤酒的話就要自費了。店員會先呈上惹味雞煲,雞煲惹味,絕對有水準!享用完「前奏」後,店員隨即就會送上另一個花蟹煲,時令海鮮每日可能有所不同,大致上有鮑魚、蠔、蟶子等,用料新鮮已值回票價!除左部分海鮮及指定分量的牛肉外,其餘於海鮮拼盤內的食品都供客人任食,係任食呀!!!有冇攪錯!食完雞煲再任食海鮮邊爐!另外無限供應手打丸、水餃、雲吞、響鈴等…同有一粒我未見過既沙律丸,好好食!食飽仲要有甜品,仲要唔限時!邊度揾!成日full 架!記得去之前book檯!
打邊爐食雞煲係一年四季都咁鐘意做既事!
店員會先呈上惹味雞煲雞煲惹味,絕對有水準!享用完「前奏」後,店員隨即就會送上另一個花蟹煲,時令海鮮每日可能有所不同,大致上有鮑魚、蠔、蟶子等,用料新鮮已值回票價!
食飽仲要有甜品,仲要唔限時!邊度揾!
成日full 架!記得去之前book檯!