2021-07-17
我喺嗰邊返工所以成日食呢間大快活,但係個收銀成日㩒錯嘢,fine我唔計較,當佢係新人所以間中打錯掣,不過佢知道左都會即刻道歉同幫我改。到去水吧攞嗰時,有兩次好有印象嘅不愉快經歷,一次係去食火鍋(要牛),個經理就比左豬肉,我同佢講返比錯嘢我,佢就成份牛肉掟出嚟,好在我避得開先冇比佢整到成身污糟哂;另一次係食其他嘅餐,嗰次係出漏左我張單,我要走去催單先至出比我,仲要藐嘴,不過隔離嗰個水吧姐姐就好好人係咁同我講唔好意思。食物方面,大快活嗰啲預左放得入口就算,但係有幾次食到嘅咕嚕肉就嗱喉嚨嘅,而每次食嗰啲白飯一係超似食漿糊,一係似生米。不過都有嘢要讚嘅,有個執枱姐姐,每次見到呢個姐姐勁好笑容,令我覺得佢好似想當所有客都係VIP,但係呢幾個月都冇見到佢喺度做,不過佢嘅服務態度真係好好,有機會見到佢好想喺佢面前讚下佢。