2023-09-24
平均一兩個星期我都會至少幫襯一次。第一次飲到佢哋杯白桃烏龍覺得好鍾意,所以之後都有keep住幫襯。.今日買左個外賣自取set,又出現問題- 沙律又無俾沙律醬- 杯野飲感覺上變左無糖(無加果汁),完全唔係平時飲白桃烏龍嘅味,好小好小嘅甜度應該只係來自落左嘅果肉,而我係無要求更改甜度的.其實無俾沙律醬嘅情況之前(可能一兩年前,唔係近排)有一段時間已經成日發生,我買3次有2次都無俾。然後搞到每次要check完先走,如果我check到俾漏左,個陣係一句唔好意思都無俾番我就算。有次拎住多野無手check,問店員係咪有俾到沙律醬,當時店員俾我嘅感覺係反而好似我好麻煩點解會問咁嘅問題咁。.上星期買set,直情俾漏左成個小食好彩我有check完先走,但都搞到要再等幾分鐘即炸番俾我。.希望經營者如果睇到呢篇,麻煩請叫員工留意下。其實食物出左之後pack野個陣要check清楚齊唔齊野係基本動作吧。.香港仔無同類食店,真心希望你哋可以長做落去。如果唔係想你地有改善繼續幫襯嘅話,我都唔會浪費生命打呢篇出黎。
今日買左個外賣自取set,又出現問題
- 沙律又無俾沙律醬
上星期買set,直情俾漏左成個小食
好彩我有check完先走,但都搞到要再等幾分鐘即炸番俾我。