2015-07-20 1059 views
吾知點解明明衣到野食吾貴,又有位坐,D人都吾肯上黎食,要係樓下foodcort迫...衣到好清靜,一般都吾洗等位,好多位,裝潢又有風味,nice.忌廉煙三文魚意大利粉 $82吾好忌廉類ge粉粉,食左一啖,不過不失.對熟左ge三文魚都吾太有興趣,,,不過朋友冇意見,應該吾太差.拿破倫意大利粉 $74蕃茄味足,吾會太酸亦吾會太假.意粉係用左半透明狀個種.吾係吾熟,應該係某種意粉係咁,以前都食過.硬度剛好,口感吾錯.鐘意佢d配料,即係青蕉個d,都好好味.食到一滴不留~~~兩個意粉都配有一個沙拉同兩半塊so皮面包.當然係食左沙拉先,d菜食落都ok,不過冇沙拉醬,只有一pet吾知係咩,酸酸地ge"榕",,dislike.如果係芝麻醬我一定可以食曬d菜菜啦!!日本沙拉不是應該配芝麻醬的嗎,sad.面包可以係食完食個粉之後未飽時食,可以點d意粉ge汁(食完個粉之後都應該有吾少醬剩下.益力多草莓 $48好飲,又吾記得叫走冰,不走d冰之後都冇左1/4杯,算好嫁啦吾係冇左半杯.酸酸甜甜咁啦~~宮崎完熟芒果芭菲 $65開頭我以為芭菲就即係"水果整出黎ge沙冰"個類,點知wiki一下先知原來芭菲係所以原本我地

忌廉煙三文魚意大利粉 $82
吾好忌廉類ge粉粉,食左一啖,不過不失.
對熟左ge三文魚都吾太有興趣,,,
不過朋友冇意見,應該吾太差.
拿破倫意大利粉 $74
蕃茄味足,吾會太酸亦吾會太假.
硬度剛好,口感吾錯.
鐘意佢d配料,即係青蕉個d,都好好味.食到一滴不留~~~

兩個意粉都配有一個沙拉同兩半塊so皮面包.
如果係芝麻醬我一定可以食曬d菜菜啦!!
日本沙拉不是應該配芝麻醬的嗎,sad.
益力多草莓
益力多草莓 $48
酸酸甜甜咁啦~~
宮崎完熟芒果芭菲
宮崎完熟芒果芭菲 $65
[是一種會在長玻璃杯中放入冰淇淋、水果、奶油、巧克力醬、堅果等的甜點。]
所以原本我地以為係野飲(睇相依然以為係沙冰),點知咁耐都吾上...等我地食完野先上...
原來佢係布丁類東西,都幾好味ge,不過有d太甜,dd啦,吾會好過份,都食得過.
不過就太貴,因為其實佢吾係好大杯.
個雲尼拿味雪糕好正,可能貴係貴在個雪糕?
hahaha~
忌廉煙三文魚意大利粉
埋單都算快ge,可能客人吾多.
不過d服務員成日吾見影...
2015-07-14
$150 (Dinner)
益力多草莓
宮崎完熟芒果芭菲