2024-02-08 40 views
今個星期日去開荃灣行街,行到攰就決定去食吓牛大人😆都係叫左最正嘅澳洲極上和牛吃到飽🥩$328每位仲附送澳洲M9和牛牛丸兩粒~湯底都有10款可以選擇,我哋今次就揀返平時食開嘅牛大人秘方麻辣鍋,飲落幾香唔會太辣🌶️🌶️呢個set係包晒所有肉任嗌,當中一定要試嘅當然係澳洲和牛M5牛肩卷、安格斯牛小排、安格斯一口牛肉粒、手切封門柳等等,而我自己最鍾意嘅一定係佢嘅澳洲和牛M5牛肩卷,食落牛味濃郁,而且好腍,幾乎入口即溶🥰另外仲有好多台式小食可以嗌,有鹽酥雞、台灣腸、甘酥脆薯,仲有好多款水餃同埋海鮮漿可以揀,自助區亦有多款醬料、蔬菜、丸類同埋飲品,真係超級多嘢食~ 佢哋嘅台式小食尤其係鹽酥雞同埋蒜片台灣香腸真係幾好食,炸得香脆,入面嘅雞肉多汁,完全好似係返咗台灣咁🤤最後甜品當然有每人一杯movenpick雪糕🍦食完真係非常滿足🤰🏼

Type of Meal
Dinner