2019-09-08 75 views
其實今次係第一次食串串 ,之前一直都好興去食。今次喺旺角見到一間成都風味嘅串串 ,而且用放題形式好多唔同嘅食物申串,另外仲有小食 !價錢都唔貴,今日同朋友食5:15嘅都係128蚊一位 ,加30蚊仲要任飲啤酒汽水 ,食咁辣一定飲番夠本 。我最鍾意佢嘅烏梅汁 🥰食之前畀返條圍裙你,費事彈到件衫都污糟曬 !值得加分 !睇佢嘅放題餐牌都超多嘢食 ,連麵小食都有 第一輪我哋都唔係嗌咗好多 ,但因為一串一個,所以好似好震撼咁。等我講下我最鍾意嘅啦 ,我最鍾意有雞腎 , 豆腐(硬豆腐夠入味),鴨舌(好爽口,入味,唔辣 ),秀珍菇,蒟蒻,牛筋丸同魷魚 !第一輪係最香最入味嘅 ,因為個湯夠曬熱浸返啲食物落去好快好入味 ,食下食下就反而冇咁辣因為個湯就會慢慢凍 。不過佢哋都好好,可以幫我哋加熱返啲湯 !我哋嗌咗bb辣 ,如果太辣都可以叫佢哋幫你搵湯調一調。最後一定要食老冰粉 ,真心甜味啱啱好 ,好食

食之前畀返條圍裙你,費事彈到件衫都污糟曬 !值得加分 !

睇佢嘅放題餐牌都超多嘢食 ,連麵小食都有

第一輪係最香最入味嘅

最後一定要食老冰粉 ,真心甜味啱啱好 ,好食

成都老冰粉

成都老冰粉