2017-12-18
因為之前買左團購 所以趁未過期之前黎食個晚餐 Book左8點 我地7點半就到左 店員(?經理)安排左我地坐係個雪櫃隔離 好嘈 而且經理既態度同語氣都好差當晚6.7成full 臨近聖誕都有唔少聖誕佈置 環境都ok 在場既後生哥哥仔服務態度相對就好好多煙鴨胸沙津 有芝麻醬同凱撒沙律醬2種汁可以揀跟餐既羅宋湯 胡椒味比較重 但係我接受到 唔會太酸餐包真係幾好味 咬落去個下有牛角包個種脆口 但係食落就軟綿綿 有啖啖既面包香 好岀色泰式生蝦 新鮮鮮甜 不過唔係平時泰式既酸辣味道香茅雞翼 其實就係可以點酸甜醬既炸雞翼安格斯T骨扒10oz一放上枱個一下覺得真係好大份 成件事好有聖誕氣氛 肉質唔錯 一塊牛扒2隻口感香草燒春雞拼珍寶虎蝦燒春雞既香草味只停留係表面 而無滲入深層 不過都還可以虎蝦比想像中細隻好多 而且霉口左 藍蝴蝶雪糕梳打 (+$15)右 粒粒菠蘿柚子特飲 (+$10)飲品賣相好靚 但係飲落會有少少失望
當晚6.7成full 臨近聖誕都有唔少聖誕佈置 環境都ok 在場既後生哥哥仔服務態度相對就好好多 煙鴨胸沙津 有芝麻醬同凱撒沙律醬2種汁可以揀
燒春雞既香草味只停留係表面 而無滲入深層 不過都還可以
虎蝦比想像中細隻好多 而且霉口
右 粒粒菠蘿柚子特飲 (+$10)
飲品賣相好靚 但係飲落會有少少失望
Other Info. :
明明我碟牛扒仲有半碟係枱面 經理都好心急咁想收走 成餐飯都食到好chur 好辛苦..