四月八日(星期二)今日同老公仔特別要黎呢度試試,因為這是我們的第二百個食評,要食d好味野!之前,o係日本食完無敵家拉麵,呢度簡直係天下無敵!當然番到黎就唔可以expect太多啦!呢排我地兩公婆好似中意左食拉麵咁,前兩日先食完橫綱,今日又食!老公之前食過話好味!做老婆既,點可以未試過呢!十二點幾去到,唔洗等位,門口仲有人拉客!唔係太多人,因為呢度位唔多,數過太約三十個左右,而且有d reserved!所以要早d黎食!個menu唔係太多choice,都幾好,我始終覺得一間專門整某樣食物既店舖會比較好味!...呢d先叫pro...無敵家都係只整拉麵啦!所以呢度都只有拉麵呀,撈麵,冇其他飯!仲有d特別口味既雪糕!叫左個鹽味拉麵,老公上次食呢個話好味道!果然唔錯,清得黎都幾香,唔似豬骨湯咁多油!而佢既糖心蛋都好味!d麵質旦牙!有心機!佢既义燒都有水準!有驚喜!而公既味噌都唔錯,不過可能大家都一般中意呢個味!所以okay啦!...同埋叫左個芥辣八爪魚,都好味道!o係中環番工既朋友可以試一試!
四月八日(星期二)

同埋叫左個芥辣八爪魚,都好味道!

o係中環番工既朋友可以試一試!