2007-09-18 16 views
小肥:我同大肥平均每星期都會o黎一次呢度晚飯o架~ 呢度o既食物真係平,靚,正, 扺食夾大件!呢度比普通茶記坐得舒服, 價錢都比一般o既茶記高少少, 但如果係好味又坐得舒服o既, 比多少少都無妨呀!今晚我同大肥叫o左2個小菜套餐, 個set包一款小菜, 一個湯同一大碗白飯, 個湯就係一般例湯質素, 但都好在唔係好勁味精, 小菜方面我地揀o左魚鬆炒油墨菜同粟米斑塊, 個菜炒得唔錯, 但我不嬲都唔太好茶記o既炒菜, 因為太油啦, 而粟米斑塊個汁好好味, D斑塊都好夠熱又夠脆. 呢度o既份量一向唔細, 所以我都食淨食半碗飯, 但D餸就比我地清晒!另外值得一提就係呢間店o既選擇係非常之多, 真係想食乜都有, 我地都成日叫佢o既set dinner o架! 真係好豐富又好味!閒日如果晚飯的話呢度真係算附近好好o既選擇, 比起好多中式酒家抵食, 舒服同好味o架!
小肥: