2020-09-06 892 views
行完IKXA再去食beans不嬲都係一個package黎既!其實早係beans未有分店淨係得荃灣店既時候 我已經係佢地既fans喇沙田分店同樣係行文青風路線 裝修以綠化為主題 而且有戶外用餐區 環境好舒服好休閒 非常適合坐底hea下傾下計食物方面 一於以往咁高質 好欣賞佢地就算開左咁多分店都依然keep到昔日既水準 我地去到係下午茶時段 今次我就叫左個「黑松露什菌意大利飯」再配杯咖啡 Risotto好creamy亦好香松露味 份量作為下午茶岩岩好 配埋杯咖啡好滿足!如是者又hea足一個假日既下晝喇 諗起聽日星期一又要返工 so sad!
黑松露什菌意大利飯

2020-08-30