2019-05-28 431 views
Amour Cafe雖然門面簡陋,裝修務實,但卻係愛麗絲同男朋友第一個約會嘅地方,全因爲佢啲好食,所以我地稱為「老地方」❤️❤️今次依舊嗌左個套餐,有湯、主菜、甜品、餐飲。依度既湯係用杯裝,好得意😂但今次個薯仔忌廉湯就略嫌稀左啲,之前飲親都比較杰身🤔米蘭_扒係依度既招牌菜,今次都冇例外,叫左個米蘭豬扒銀魚蕃茄意粉。豬扒雖然薄身,但其實係心機之作,用芝士麫包糠即叫即炸,每啖都充滿芝士味,都算大塊,且唔乾身,好食😋😋不過意粉食到少少腥味,因為原來有少少小魚干喺入面,本人覺得腥味尚可接受。可能由於比較夜嘅關係,吉士蛋已賣哂,所以叫左芝士餅。我覺得一啲都唔漏,甜味適中,最唔鍾意食完好口渴哪cheese cake。依度嘅芝士餅其實都好岀名,你可以落order成個咁訂架!雖然環境一般,但食物就好好食,價錢都好抵,可能就係因為冇乜裝修先可以賣平民價,我會繼續支持本地小店🤤🤤

今次依舊嗌左個套餐,有湯、主菜、甜品、餐飲。

薯仔忌廉湯

米蘭豬扒蕃茄銀魚意粉