2017-06-29 186 views
一早就訂了下午茶 有5折優惠活動 所以老遠放工同好姊妹地鐵過來 仲要找了一段時間, 但到了那裡,那店員話唔知有人訂了位 佢同事無講底,之後我問是否有5折優惠,佢又話唔知 佢話點會有5折 你問我我都唔知呀 我都係睇openrice 有咪試下囉環境普通 坐位不是太特別舒服好彩最後佢問咗佢的同事話有 但只有午餐有 咁我們叫了芝士多士加蕃茄湯;野菇忌廉意粉 飲品一個叫了檸水 一個叫了手工啤酒 我們一同分享的芝士黑松露多士份量好多 芝士同黑松露好夾 好香口好好味道;蕃茄湯好好飲 好酸甜又濃味 又有沙律菜(這個汁可以多一點)意粉:好香意粉的質料剛剛好 不會太硬 好多菇手工啤酒是這裡的特色 我平時唔多飲酒 唔難入口 淡淡的 適合怕太酒精濃度高的客人
你問我我都唔知呀 我都係睇openrice 有咪試下囉
環境普通 坐位不是太特別舒服

芝士黑松露多士加蕃茄湯

野菇忌廉意粉
意粉:好香意粉的質料剛剛好 不會太硬 好多菇
手工啤酒  黑熊

2017-06-29
$100 (Tea)
Celebration
Birthday