2021-05-29 658 views
嗰晚岩岩收工 同男朋友諗住搵個地方坐低食飯行過見到e間嘢 環境都唔錯 諗住入去試下 估唔到入面會係咁恐怖間嘢營業時間去到10點 一入去個女侍應已經好似唔想做生意咁同我地講 9:45要清場 叫我地諗到食咩好快d嗌 我地入去嗰時大概係9:10左右 諗住都食得切 坐低拿拿聲嗌左個喇沙豬扒米線同咖哩牛肉飯等左2-3分鐘d食物黎齊曬 賣相都算ok點知一擺入口 boom💩 顛覆我既想像d米線係硬既 係仲未煮熟嗰隻 個湯底乜味都無 d粉唔知受過咩殘酷對待 無一條完整既 食左一啖已經無想繼續食落去既感覺個咖哩飯亦都一樣唔適合地球人食用男朋友話淨係食到辣油味 薯仔無味好似泥膠咁 d牛肉應該係老人院捉返黎既 韌到吞唔到成個餐得杯嘢飲係正常最後我地頂唔順走左去隔離頌富市場道買嘢食我諗乜鬼嘢大家樂大快活 都好食過佢起碼都叫適合人類食用就算攰或者趕收工 都唔係攞d咁既嘢比人食掛 話曬都打開門做生意不如唔好做好過啦或者可能攞去外星或者饑荒都會有人覺得好食既
嗰晚岩岩收工 同男朋友諗住搵個地方坐低

不如唔好做好過啦

或者可能攞去外星或者饑荒都會有人覺得好
食既
2021-05-28
$60 (Dinner)