2019-09-14 690 views
話說有日要OT,但又唔知食咩好,想對自己好尐但都係咩都唔想咁... 於是行左入一間唔多吸引我,但其實一直都有想入去但怕伏既餐廳...結果,伏又唔伏得哂,但就唔可以講得上好得囉,不過睇黎小店,雖然我呢個唔多得,但人家有禮是真的!呢個海鮮豆腐湯,我間唔中係會好想食,所以都老是常出現... 但通常都係正常同失望,好少會覺得嘩! 而呢個所謂海鮮,急凍啊在講,兩隻蝦都唔多,食唔落... 豆腐好似都有既,但呢個黎講,我寧願佢俾多兩舊豆腐,俾少尐海鮮我算啦~失知係街食呢個係唔抵既,但我又真係唔係次次都較到個隻味出黎,通常都太重手太多辣醬XD

2019-08-30
$75 (Lunch)