2016-12-13
唔理價錢, 食物質素一般,杯奶茶係唔錯嘅 豬仔包係凍嘅.... 我唔推介係因為服務態度我已經唔係第一次不滿佢地嘅服務態度。我唔係咩港女、大爺,絕對冇對啲侍應諸多要求,但點解我每一次食翠華都要受氣呢?唔係淨係沙田呢間, 當落單嘅時候唔係繁忙時間,舉手示意落單時,不止一位侍應扮睇我唔到,都算。 送餐時,order式口敏叫我搬開啲野比佢放低我份早餐,fine 呢度唔係高級餐廳 我都知要自己航位比佢放 但唔係咁冇禮貌囉 其實當時我係佢開口前已經移緊比佢放。重點係我食佢個豬仔包果陣口好乾 叫左最近嘅侍應同佢講唔該比杯水 真係好近嘅距離 佢竟然扮聽唔到 咁我叫另一個啦 佢就同我講 你叫第二個啦 我唔係負責比水你 要叫到第4位侍應先得到一杯水 等到我正想自己行去拎嘅時候先等到一杯水我唔唔係冇比機會呢間野 但每一次食佢都要受咁多氣 我真係唔會食囉 唉