2011-07-30 35 views
今日係一位80後青年與2000後大約7至8歲的小女孩看鋪。 差不多全程由那小女孩介紹食物及付款後的流程, 很精靈! 而那位青年就負責收錢及製作食物。 這個字母牌就是小女孩交給我, 她還老積地向我說:「多謝幫襯, 好食嘅就再嚟買過」我買了"G" 餐就是鴨胸彼得包及盒裝飲品, 再加唔記得幾多錢就換購一碗阿里爸爸咖哩飯。這個好似叮噹百寶袋嘅彼得包, 分量唔大, 內裏裝入蕃茄、蔬菜、烤香過嘅鴨胸片 及 薄蛋片, 秘製醬汁甜甜酸酸, 整體上算滿意 加$2可以改為全麥彼得包, 我諗配全麥彼得包會更好味, 可惜自己大懵唔記得要求改。阿里爸爸咖哩飯內有一粒麥樂雞粒及幾件薯仔, 講阿里爸爸就會諗係印度咖喱, 不過食落就知係日本咖哩, 甜甜地嘅!珍珠飯就淋, 無咗應有嘅煙韌度。咁有心創業, 一定要支持!
領餐証明

咁有心創業, 一定要支持!

2011-07-23
$25 (Lunch)
領餐証明
  • 彼得包