2021-01-31
星期六日真係特別多人 2樓同3樓啲舖頭好多都排晒隊 最唔開心係食唔到我想食嘅章魚小丸子ಥ_ಥ排到我就冇晒lu ~~灰左 然後就揀咗一間都好多人排隊嘅手卷 (^。^)花都眼亂 多到都唔知揀咩好 最後就揀咗呢兩個😋- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -鵝肝手卷 $25大概排完隊都等咗10至15分鐘🥺一啖咬落去 好肥美呀 好香滑 如果外脆內軟就好啦 雖然舊鵝肝唔算好大舊 相反係飯嘅份量我就覺得太多 😢有點美中不足吉列蠔蟹膏手卷 $22吉列蠔係即刻炸架大大粒熱辣辣 加少少豉油 再配埋一啖啖既蟹膏😋😋😋正啊 不過蟹膏嘅味道 就唔算太濃 但係份量就超多!!!!!!以呢個價錢黎講 都真係幾抵㗎
鵝肝手卷 $25
有點美中不足
吉列蠔蟹膏手卷 $22
Other Info. :
我哋買完個手卷之後幾分鐘就食晒啦 之後好快就聽到舖頭啲同事話冇得再賣lu 因為已經用晒啲飯😂😂😂真係超級多人排隊!!!!!!!🤩